Bleken

Nu ook in onze praktijk: bleken voor een stralende lach. Veilig effectief en betaalbaar. Maak een keuze uit het Zoom! Whitening-systeem voor aan de stoel of het thuisbleken.

Het Zoom! Whitening-systeem voor aan de stoel is een wetenschappelijk geavanceerde whitening procedure voor de tanden. Na slechts 1 bezoek aan de praktijk kunnen uw tanden aanzienlijk witter worden in een behandeling van 1-2 uur. Deze behandeling is ideaal voor iedereen die onmiddelijk resultaten wil zien.
Bleken is echter niet voor iedereen geschikt. Daarom plannen we eerst een consult afspraak bij een van onze medewerkers. Tijdens deze afspraak wordt bekeken of bleken, in uw geval, tandheelkundig gezien verantwoord is.

De procedure is eenvoudig. Het begint met een korte voorbereiding waarbij uw lippen en tandvlees worden afgedekt en alleen uw tanden zichtbaar zijn. Vervolgens wordt de whitening-gel aangebracht, die speciaal is ontworpen om gebruikt te worden met onze Zoom! lamp. De lamp en gel versterken elkaar in het afbreken van de vlekken en verkleuringen op en in uw tanden. Met een goede mondhygiene en whiteningonderhoud kunnen uw tanden jarenlang blijven stralen.

De kosten voor het tanden bleken zijn rond de 300 euro. Afhankelijk van uw verzekering kan een deel van de kosten vergoed worden. Deze kosten zijn eenmalig. Als extra service worden er bij onze praktijk meteen gratis bleeklepels gemaakt (t.w.v. € 125,-) om de kleur van uw gebit later zelf bij te kunnen houden. Voor de bijbehorende gel rekenen wij voor 2 spuitjes €25,-

 

Ook bieden wij de mogelijkheid thuis te bleken. Er worden lepels op maat voor u gemaakt. Deze bleeklepels samen met 4 spuitjes gel en een duidelijke handleiding krijgt u mee naar huis. Deze manier van bleken is minder duur dan ons Zoom Whitening-systeem (rond de 175,- euro, waarvan veel verzekeringen een deel vergoeden) en u kunt zelf de tint bepalen. Deze methode neemt ongeveer 2 weken in beslag maar ook hier kunt u lang plezier van hebben.